Σελίδες


Η Ακαδημία Μπάσκετ Γ.Σ. Προσοτσάνης μετά την πρώτη και επιτυχημένη χρονιά που μας πέρασε ....τώρα είναι έτοιμη για να πετάξει ακόμα ψηλότερα!!!!
Φετος η χρονιά θα είναι προαγωνιστική και θα έχει ως σκοπο την καλυτερη δυνατη προετοιμασία των τμημάτων για την ιστορική πρώτη παρουσία της Προσοτσάνης στα περιφερειακά πρωταθλήματα απο τον επόμενο Σεπτέμβριο 2014......!!!!!
Μην ξεχνάμε άλλωστε , μετά την επιτυχημένη παρουσία της ποδοσφαιρικής Προσοτσάνης σε εθνικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια....το δέυτερο πιο διαδεδομένο άθλημα της χώρας είναι η καλαθοσφαίριση !!!!!
Ωρα λοιπόν.....να πανηγυρίσουμε στην Προσοτσάνη και μπασκετικά !!!!
Όσα αγόρια και κορίτσια επιθυμούν να ενταχθούν στις ακαδημίες μπάσκετ του Γ.Σ. ''Η ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ'' μπορούν να απευθυνθούν στους παρακάτω υπεύθυνους





Δήμητρα Παρλαπούνη (προπονητρια ) 6948-206910

Κουμουνδούρος Σπύρος 6973-898633



Επίσης πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο blog του συλλόγου
στην διεύθυνση www.prosotsani-basket.blogspot.com
καθώς και στην σελίδα του συλλόγου στο facebook
''Ακαδημία Μπάσκετ Γ.Σ. Προσοτσάνης

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ιστορικό φιλικό.......ιστορικές εμπειρίες για την Ακαδημία Μπάσκετ Γ.Σ. Προσοτσάνης !!!!! (photos)

Σίγουρα ύστερα απο χρόνια.....αρκετά απο τα σημερινά παιδιά της Ακαδημίας Μπάσκετ Γ.Σ. Προσοτσάνης θα έχουν να θυμούνται τον πρώτο τους ''αγώνα ΄΄ έστω και σε φιλικό επίπεδο....!!!!!
Υστερα λοιπόν απο τους δύο πρώτους μήνες προπονήσεων και αφού ακόμα τα μικρά μας παιδιά μαθαίνουν τα πρώτα μυστικά της ''πορτοκαλί θεάς''  η Ακαδημία Μπάσκετ Γ.Σ Προσοτσάνης υποδέχθηκε την ομάδα παγκορασίδων των Τιτάνων Δράμας!!!
Ακαδημία Μπάσκετ Γ.Σ. Προσοτσάνης 

Οι κοπέλες της Ιωάννας Μυλωνά , οι οποίες αγωνίζονται με μεγάλη επιτυχία στα τοπικά πρωταθλήματα της περιφέρειας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της προπονήτριας μας Δήμητρας Παρλαπούνη (που υπήρξε αθλήτρια της γυναικείας ομάδος των Τιτάνων στο Εθνικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Γυναικών Ελλάδος ) και έτσι τα παιδιά της Ακαδημίας μας , γνώρισαν για πρώτη φορά .....την ένταση.....το άγχος....την αγωνία ....τις συνθήκες  ενός αγώνα.....
Τιτάνες Δράμας 

Στο κλειστό γυμναστήριο Προσοτσάνης '' Γεώργιος Μακρής'' παρεβρέθησαν πλήθος γονέων και απο τις δύο ομάδες για να καμαρώσουν τα παιδιά τους ....ενώ τον αγώνα με την παρουσία του τίμησε ο αντιδήμαρχος Προσοτσάνης , κ. Γιώργος Παπαμιχαήλ.
Αν και το τελικό σκορ δεν έχει σημασία σ αυτόν το πρώτο αγώνα της Ακαδημίας μας , ωστόσο να αναφέρουμε .......

Ακαδημία Μπάσκετ Γ.Σ. Προσοτσάνης       24
Τιτάνες Δράμας                                        31

Η προπονήτρια της Ακαδημίας Μπάσκετ του Γ.Σ. Προσοτσάνης , Δήμητρα Παρλαπούνη , χρησιμοποίησε συνολικά 12 παιδιά (αγόρια και κορίτσια ) με τα περισσότερα να βρίσκονται εκτός Προσοτσάνης  λόγω εορτών....αλλά και αυτά τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν εκ νέου αφού συμφωνήθηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες να υπάρξει πλάνο συνεργασίας!!!!!!
Την επόμενη Παρασκεύη 4 /1/ 2013 , στις 16:00 μ.μ. ,  θα πραγματοποιηθεί νέος φιλικός αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες ενώ στο ημίχρονο του αγώνα , θα γίνει η κοπή της βασιλόπιτας για το νέο έτος!!!!!

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ απο τον πρώτο αγώνα της Ακαδημίας μας !!!!!
Καλή αρχή να έχουμε !!!!!!



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου