Σελίδες


Η Ακαδημία Μπάσκετ Γ.Σ. Προσοτσάνης μετά την πρώτη και επιτυχημένη χρονιά που μας πέρασε ....τώρα είναι έτοιμη για να πετάξει ακόμα ψηλότερα!!!!
Φετος η χρονιά θα είναι προαγωνιστική και θα έχει ως σκοπο την καλυτερη δυνατη προετοιμασία των τμημάτων για την ιστορική πρώτη παρουσία της Προσοτσάνης στα περιφερειακά πρωταθλήματα απο τον επόμενο Σεπτέμβριο 2014......!!!!!
Μην ξεχνάμε άλλωστε , μετά την επιτυχημένη παρουσία της ποδοσφαιρικής Προσοτσάνης σε εθνικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια....το δέυτερο πιο διαδεδομένο άθλημα της χώρας είναι η καλαθοσφαίριση !!!!!
Ωρα λοιπόν.....να πανηγυρίσουμε στην Προσοτσάνη και μπασκετικά !!!!
Όσα αγόρια και κορίτσια επιθυμούν να ενταχθούν στις ακαδημίες μπάσκετ του Γ.Σ. ''Η ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ'' μπορούν να απευθυνθούν στους παρακάτω υπεύθυνους





Δήμητρα Παρλαπούνη (προπονητρια ) 6948-206910

Κουμουνδούρος Σπύρος 6973-898633



Επίσης πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο blog του συλλόγου
στην διεύθυνση www.prosotsani-basket.blogspot.com
καθώς και στην σελίδα του συλλόγου στο facebook
''Ακαδημία Μπάσκετ Γ.Σ. Προσοτσάνης

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Φωτοστιγμές απο την πρώτη συγκέντρωση του Γ.Σ.Προσοτσάνης basketball academy !!!!!!!!

Πριν απο 25 χρόνια ακριβώς, η μικρή μας Ελλαδίτσα γινόταν το επίκεντρο του κόσμου όντας πρωταθλήτρια Ευρώπης στο μπάσκετ νικώντας στον τελικό την πανίσχυρη τότε Σοβιετική Ένωση με σκορ 103-101 αναγκάζοντας εκατομμύρια Έλληνες να ξεχυθούν στους δρόμους και να αγκαλιάσουν με την πάροδο του χρόνου ένα άθλημα το οποίο έμελλε να δώσει στην χώρα μας ανείπωτες χαρές!!!


Χθες λοιπόν , 25 χρόνια μετά και ύστερα απο προσπάθειες ανθρώπων που κράτησαν λίγες εβδομάδες , σε μια μικρή περιοχή της πατρίδας μας , στην Προσοτσάνη Δράμας , γεννήθηκε ένα φυτώριο μικρών παιδιών που παίζουν καθημερινά μπάσκετ στον ελεύθερο τους χρόνο αλλά απο εδω και πέρα θα αγωνίζονται σε μια οργανωμένη ομάδα με μοναδικό σκοπό την χαρά για το παιχνίδι .....και τον καθαρό και αγνό πρωταθλητισμό!
Απο σήμερα έχουμε την χαρά να σας παρουσιάζουμε την Ακαδημία Μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Προσοτσάνης και ευελπιστούμε την προσπάθεια μας να αγκαλιάσουν όλοι οι υγειώς σκεπτόμενοι άνθρωποι !!!!
Παρακάτω μπορείτε να απολαυσετε φωτοστιγμές απο την πρώτη συγκέντρωση των μικρών μας αθλητών ενώ καθημερινά θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες της Ακαδημίας !!!!



Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της Ακαδημίας παρών στην πρώτη συγκέντρωση των παιδιών  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου